Friday, July 15, 2011

Kenapa Queen Elizabeth pakai baju KUNING?

Salam,

YAB PM Malaysia, DS Najib telah terbang ke UK dan disambut oleh wakil negara di sana. Beliau juga telah disambut oleh sekumpulan penyokong-penyokong yang memakai baju bewarna kuning yang memegang sepanduk BERSIH.


Yang lebih menarik hati ialah gambar di dalam the Star. Queen Elizabeth bersalam dengan YAB PM dengan memakai baju berwarna kuning. Tujuan Queen memakai baju kuning mungkin kebetulan atau mungkin ada makna tersirat disebaliknya..

Salam.

5 comments:

HASNORWANI ... said...

wah benar2 kuning..bersih sungguh kekuningan itu

Dr Azwan said...

Tapi gigi kuning tetap tak bersih.. :)

HASNORWANI ... said...

gigi tu lain cerita nya doktor...he2

Dr Azwan said...

Gigi kuning kena gosok ngan arang.. hehe

kiang-boy said...

http://www.canada.com/technology/Photos+Toronto+Pride+parade/5045286/story.html


salam..mungkin dia pakai kuning sbb nak support satu lagi perarakan kuning kat link atas ni..hehe

Related Posts with Thumbnails